undefined

undefined

undefined

Losser in Halloween sferen op zaterdag 26 oktober!

Op zaterdag 26 oktober zal Losser weer in het teken staan van Halloween. Er worden veel Halloween-activiteiten voor de kinderen georganiseerd.

Het pompoen carven is op het pleintje naast Isolabella op De Brink van 14.00 - 17.00 uur. Kinderen kunnen geschminkt worden in de Brinkstraat van 13.00 - 16.00 uur.

Vanaf 18.00 uur start de Halloweentocht, locatie Aloysiusschool. Deze tocht duurt ongeveer 30 รก 45 minuten en gaat door het centrum van Losser. Leuke prijzen zijn er te winnen als de juiste oplossing van deze puzzeltocht wordt ingeleverd.

Inschrijven voor het pompoen carven kan per voorinschrijving bij Westbound Travel aan de Brinkstraat.

Voor de Halloweentocht kan er zowel bij Westbound Travel als online worden ingeschreven www.vvvdeluttelosser.nl en VVV Losser, Raadhuisplein 1, Losser. Op de dag zelf kunnen de kids zich eventueel ook nog inschrijven vanaf 16.00 uur in de Griezelhut, ingericht in de Aloysiusschool, aan de Kerkstraat in Losser.

Zowel het Lossers Chaootschap als Mystic Hands zullen weer de prachtig geklede figuranten leveren.

Op deze zaterdag wordt tevens de laatste Boerenmarkt van het seizoen gehouden. Het thema is modeshow. De modeshows zijn om 12.30 uur op de Brink, om 14.00 uur in de Brinkstraat en om 15.30 uur in de Raadhuisstraat.


 
Links
Nieuwsbrief.png
VVV_DeLutte-Losser-Beuningen_logo.jpg
downloads.png
cover.jpg