undefined

undefined

undefined

Welkom

Hartelijk welkom op de website van de Stichting Centrummanagement Losser. 


Boerenmarkt met modeshows

Zaterdag 26 oktober wordt er weer een Boerenmarkt gehouden in het centrum van Losser. Van 10.00 – 16.00 uur kunt u rond het Teylersplein genieten van heerlijke streekproducten, om te proeven én te kopen.

Naast de boerenmarkt wordt er deze zaterdag de inmiddels bekende modeshow gehouden. Zoekt u nog een nieuw setje voor de wintermaanden? De modellen van onze modezaken zullen kleding, schoenen, kapsels, make-up en accessoires aan u showen. De eerste show is om 12.30 uur in de Brinkstraat, de volgende in de Raadhuisstraat om 14.00 uur en de laatste om 15.30 uur op de Brink.

undefined

Wees van harte welkom!

Parapluplan 

Zoals bekend staan we aan de vooravond van grootschalige uitvoeringswerkzaamheden ten behoeve van de herinrichting van de Gronausestraat en delen van het centrum. Alle communicatie hierover zal vanaf heden na te lezen zijn onder het kopje OVER CML > Parapluplan.

En natuurlijk kan een ieder ook altijd gewoon een kijkje nemen in het Projectbureau van Centrumplan Losser, locatie Aloysiusschool. Iedere donderdag van 11.00 - 17.00 uur staat het bouwteam klaar om alle vragen over dit project te beantwoorden.

Samen de handen in elkaar slaan

Stichting Centrummanagement Losser is een samenwerkingsverband van en voor alle ondernemers in het centrum van Losser.

Samen met de ondernemers willen wij ons inzetten om economische vitaliteit en kwaliteit van het centrum van Losser te verbeteren. Wij staan voor een centrum dat goed bereikbaar is, gastvrij en aantrekkelijk om te verblijven. Samen de handen in elkaar slaan, over grenzen heen denken en handelen, continu het centrum verbeteren in alle opzichten zijn de uitdagingen waar wij voor staan.

Vergaderdata 2019

Onder activiteiten & evenementen staan onze vergaderdata voor 2019 vermeld. De eerst volgende vergadering is woensdag 13 november bij Het Zentrum. 

Alle vergaderingen kunt u bijwonen, mits vooraf aangemeld op ons mailadres info@centrummanagementlosser.nl. Uw belangstelling en meedenken wordt zeer op prijs gesteld.

RTV Oost

Hierbij onze pre-roll die roulerend op RTV Oost te zien is. Om te kijken klik hier.
 

 

 


 
Links
Nieuwsbrief.png
VVV_DeLutte-Losser-Beuningen_logo.jpg
downloads.png
cover.jpg