undefined

undefined

undefined

Welkom

Hartelijk welkom op de website van de Stichting Centrummanagement Losser. 

undefined

Sinterklaasintocht weer groots in Losser

Zondag 19 november is het weer zover dan zal Sinterklaas een bezoek brengen aan Losser. Centrum Management Losser (CML) staat garant voor de intocht. Alle ondernemers van het centrum in Losser betalen een bijdrage voor de centrumactiviteiten. Hierdoor kan de Sinterklaasintocht in Losser groots gebracht worden. Sinterklaas zal in zijn prachtige pak stralend in Losser verschijnen. Ook neemt hij de professor Piet en brandweerpiet mee naar Losser. Samen met ruim 60 zwarte Pieten zal hij een bezoek brengen in Losser. Fiets pieten, muziek pieten, acrobaat pieten, klim pieten en natuurlijk de luister pieten en de cadeautjes pieten, te veel om allemaal op te noemen.

Vanaf 13.00 uur zullen de pieten hun kunsten vertonen bij de Oale Toren op het Martinusplein. De pieten zullen weer abseilen vanaf de Oale Toren (zeer spannend). Op het grote podium staat de DJ Piet die de moderne Sinterklaasliedjes zal draaien voor de kinderen. Body Home zal een demonstratie verzorgen op een mix van verschillende Sinterklaas hits.
Sinterklaas zal om 13.15 uur worden binnengehaald zoals we dat van hem gewend zijn. Na het welkomstwoord door de burgemeester zal Sinterklaas rond 14.00 uur aan zijn rondgang door het dorp beginnen. 

De burgemeester zal Sint vergezellen in een cabrio tijdens de rondgang.
Route rondgang: vertrek Martinusplein, Sint Maartenstraat, Kerkstraat, de Brink hier zal Sinterklaas de cabrio verlaten en te voet verder gaan. Sint wordt persoonlijk op de Brink ontvangen en zal hier een half uur blijven. Daarna stapt hij weer in de cabrio in de Brinkstraat. Hierna vervolgt hij zijn rit naar de Teylersstraat, het Raadhuisplein en het eindpunt is het gemeentehuis. Hier zal de Sint rond 14.30 uur arriveren.

Na afloop van de rondgang zal Sinterklaas nog een rondje in de draaimolen op het Raadhuisplein samen met zijn Pieten meedraaien. Tevens is er voor de kinderen een suikerspin of een andere versnapering te koop bij de draaimolen.

Van 14.45 tot 15.15 uur geeft Sinterklaas een receptie in Grand café Smit aan de Brinkstraat te Losser. De Sinterklaasstoel uit Spanje wordt hier geplaatst, zodat de Sint alle tijd voor de kinderen heeft. Hier kunnen prachtige foto’s worden gemaakt van de Sint en de kinderen. De tekeningen kunnen persoonlijk aan de Sint worden afgegeven. Om 15.30 uur zal Sinterklaas een bezoek brengen aan Café ’t Raedthuys, ook hier is weer voldoende gelegenheid om Sinterklaas te verwelkomen. Om 16.00 uur zal Sinterklaas vertrekken naar zijn Sinterklaashuis om bij te komen van deze vermoeiende, maar prachtige dag.

Tijdens deze koopzondag zijn vele winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Net als afgelopen jaar krijgt de Sinterklaas bonnenactie weer een vervolg. Vanaf 19 november zal de actie bij de winkeliers van Losser van start gaan. U heeft kans om de helft van uw aankoopbedrag terug te winnen. De spelregels staan vermeld op de enveloppen die in de winkels verkrijgbaar zijn en op de website van CML.

Bonnenactie 2017

undefined

Oud Lossenaren kennen de bonnenactie nog die jarenlang in aanloop naar Sinterklaas werd gehanteerd om inwoners te stimuleren Sint inkopen in het dorp Losser te doen. Dit jaar zal de actie maar liefst vier weken duren. Dus kans op extra prijs!

Klanten krijgen van 19 november t/m 17 december coupons bij hun aankopen uitgereikt die in een envelop worden gedaan. Tijdens 4 trekkingen zullen iedere keer een aantal mensen gelukkig worden gemaakt. Elke winnaar ontvangt namelijk 50% van de ingeleverde inhoud in de vorm van waardebonnen.

Losser staat bekend om het brede winkelaanbod, het gratis parkeren en de trouw van haar klanten. Met deze actie wil het Centrum Management Losser deze kernwaarden verder uitbouwen en tegelijkertijd klanten uit omliggende plaatsen als Oldenzaal, Enschede en Gronau aanzetten tot de (her-)ontdekking van het Losserse winkelbestand.

De trekkingen zijn: 

Zaterdag 25-11-2017 17.30 uur / zaterdag 2-12-2017 17.30 uur / zaterdag 9-12-2017 17.30 uur / zaterdag 17-12-2017 17.30 uur!

Actievoorwaarden en spelregels bonnenactie Sinterklaas 2017 CML

1. aankoopperiode 19 november t/m 17 december 2017

2. deelname is gratis

3. door aankoop bij de deelnemende winkeliers ontvangt u het bedrag           in coupons

4. de coupons doet u in de daarvoor bestemde enveloppe

5. maximaal €200,- aan coupons per enveloppe

6. vul de voorzijde van de enveloppe in

7. deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte naw                   gegevens 

8. deponeer de enveloppe in de daarvoor bestemde brievenbus

         (de bussen worden een half uur voor de trekking geleegd)

9. Inleverpunten: Bruna, de Brink 48; Primera Marcel, B. Leurinkstraat          5 & VVV Losser

11. vier weken lang 10 winnaars 

12. bent u winnaar dan ontvangt u een waardebon t.w.v. 50% van het              ingeleverde bedrag te besteden bij de deelnemende winkeliers (zie            op deze website de deelnemers)

13. de winnaars worden bekend gemaakt via Hallo Losser, middels                  deze website en  onze Facebookpagina

14. over uitslagen kan niet worden gecorrespondeerd

15. in gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal het bestuur            van CML een  besluit hierin nemen

16. deelnemers die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden                    kunnen worden uitgesloten van deelname

Het verleende nummer door de Kamer van Koophandel Oost Nederland voor deze loterij is: 20170017


Samen de handen in elkaar slaan

Stichting Centrummanagement Losser is een samenwerkingsverband van en voor alle ondernemers in het centrum van Losser.

Samen met de ondernemers willen wij ons inzetten om economische vitaliteit en kwaliteit van het centrum van Losser te verbeteren. Wij staan voor een centrum dat goed bereikbaar is, gastvrij en aantrekkelijk om te verblijven. Samen de handen in elkaar slaan, over grenzen heen denken en handelen, continu het centrum verbeteren in alle opzichten zijn de uitdagingen waar wij voor staan.

RTV Oost

Hierbij onze pre-roll die roulerend op RTV Oost te zien is. Om te kijken klik hier.

Vergaderdata 2017

Onder activiteiten & evenementen staan onze vergaderdata voor 2017 vermeld. De eerst volgende bestuursvergadering wordt gehouden op maandag 13 november 2017. 

Alle vergaderingen kunt u bijwonen, mits vooraf aangemeld op ons mailadres info@centrummananagementlosser.nl. Uw belangstelling en meedenken wordt zeer op prijs gesteld. 

 

 


 
Links
Nieuwsbrief.png
VVV_DeLutte-Losser-Beuningen_logo.jpg
downloads.png
cover.jpg