undefined

undefined

undefined

Groots(t)e kerstmarkt van Twente


Zondag 20 december wordt één van de grootste kerstmarkten van Twente in Losser gehouden! Ook dit jaar wordt de kerstfair samen met de Christmas Fair van De Tukkers gehouden.

Centrum Management Losser (CML) zal samen met De Tukkers het centrum omtoveren tot een sfeervol kerstlandschap met versierde kerstbomen, vuurkorven, lantaarns en sfeerverlichting. In alle winkelstraten en op het Raadhuisplein wordt een ware kramerie gehouden met kerstartikelen en met producten van onze en andere ondernemers. Natuurlijk wordt er glühwein geschonken en daarnaast kan men vanzelfsprekend genieten van allerlei lekkernijen die onlosmakelijk met het kerstfeest zijn verbonden.

Voor de kinderen is het Huis van de Kerstman op het Teylersplein weer mooi aangekleed, waar ze samen met hem op de foto kunnen. Ook kunnen hier de kleurplaten ingeleverd worden. Naast het toneelspel van het Lossers Chaootschap, diverse zangkoren, de scouting, midwinterhoornblazers zullen ook de Böggelrieders hun ronde doen door het dorp. Verdere live optredens vindt u op het podium op het Raadhuisplein.

Tijdens deze koopzondag zijn de winkels én is de kerstmarkt geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Wel 80 kramen zijn verspreid door het dorp! Parkeren is gratis! 
Links
Nieuwsbrief.png
undefined
downloads.png
cover.jpg