undefined

undefined

undefined

Losser in Halloween sferen op zaterdag 28 oktober!


undefined

Zaterdag 28 oktober is de laatste Boerenmarkt van het zomerseizoen. Deze Boerenmarkt heeft dit keer het thema modeshow. Als modedorp wordt deze modeshow een waar spektakel, maar liefst 20 mode (gerelateerde) zaken doen mee! De modeshow wordt ’s middags drie keer gelopen. 

Om 12.30 uur is de modeshow te zien in de Brinkstraat, om 14.00 uur in de Sint Maartenstraat/Raadhuisstraat en om 15.30 uur op De Brink.

Deze zaterdag zijn de winkelstraten en etalages mooi versierd, en er is allerlei lekkers te proeven, als suikerspin, pompoensoep, aardappeltwisters, popcorn enzovoort.

Voor de kids zijn er leuke Halloweenactiviteiten in het centrum van Losser. Als pompoen carven en kinderen kunnen zich laten schminken. 

Vanaf 18.00 uur start de Halloweentocht. Deze tocht door het centrum van Losser duurt maximaal 45 minuten. Leuke prijzen zijn te winnen. Inschrijven kan per voorinschrijving bij Westbound Travel aan de Brinkstraat. 

De zaterdag zelf kunnen de kids zich vanaf 16.00 uur inschrijven in de Griezelhut aan de Bernhard Leurinkstraat 9! Doen jullie mee? Neem ook een zaklamp mee. 
Links
Nieuwsbrief.png
VVV_DeLutte-Losser-Beuningen_logo.jpg
downloads.png
cover.jpg